Tjenester og priser

Modum Kabel-TV og RingNett er tjenesteleverandør og tilbyr et bredt utvalg av tjenester som er tilpasset kundenes behov. Vi anbefaler den rabatterte Lokalpakken som inkluderer både bredbåndstjenester og TV-kanaler. Du kan også velge abonnement med forskjellige bredbåndskapasiteter eller TV-pakker.

Standard tilkobling inkluderer:

 

Lokalpakken - Alle tjenester samlet i en pakke.

Lokalpakken fra Modum Kabel-TV og RingNett gir deg som kunde mulighet til å samle dine tjenester i en og samme pakke til en rabattert pris. Du får et godt utvalg av TV-kanaler, stor bredbåndskapasitet, tilgang til vår strømme- og arkivtjeneste for nettbrett og mobil, samt arkivtjenesten på HD-dekoder. Det er også mulig å legge til en enkel telefonitjeneste i Lokalpakken.

 

Stabilt og kraftig bredbånd - med bredbåndskapasiteter tilpasset ditt behov.

Våre kunders behov er forskjellig. Noen bruker internett lite og andre bruker internett mye. Mange samtidige brukere har behov for større kapasitet enn få samtidige brukere. Hva nettet brukes til, er også av betydning. Vi hjelper deg med å velge riktig bredbåndskapasitet dersom du ønsker dette. Vi tilbyr forskjellige kapasiteter for deg som kun ønsker et abonnement på bredbånd. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har behov for veiledning i forbindelse med våre bredbåndskapasiteter.

 

Grunnpakken - For deg som kun ønsker TV.

Grunnpakken består av en fast del med mange av de store norske og internasjonale kanalene, og en valgfri del hvor du selv kan velge 15 av dine favorittkanaler etter eget ønske. En egen pakke med anbefalte kanaler legges til abonnementet hvis du ikke ønsker å velge dine egne kanaler. Et flertall av kanalene sender i HD-kvalitet.

I tillegg til Grunnpakken, kan du også abonnere på TV2 Sport Premium, Viasat filmkanaler, Viasat Golf, C More filmkanaler, RiksToto Direkte med mer. Se vår nettside www.mkrn.no for mer informasjon om kanaltilbud og valgfri grunnpakke.

 

Mesh WiFi - Et profesjonelt trådløst hjemmenett.

Trådløse utfordringer kan oppstå hos alle. Det kan være fornuftig å investere i et profesjonelt trådløst hjemmenett, før problemene oppstår i boligen din. Produsenten AirTies tilbyr et av markedets mest moderne WiFi-systemer, og kan med dette gi et nytt liv til dødsoner i hjemmet. AirTies sørger samtidig for å levere et mer stabilt trådløst hjemmenett fra loft til kjeller. En eller flere aksesspunkter kan settes opp i et nettverk, der de opptrer som én enhet (AirTies Mesh). Dette bidrar til å gi deg bedre dekning i hele boligen.

AirTies Smart Wifi tilbys enkeltvis eller i en pakke bestående av 3 enheter.