Tjenester og priser i samarbeid med Midtkraft

Modum Kabel-TV og RingNett er tjenesteleverandør og tilbyr et bredt utvalg av tjenester som er tilpasset kundenes behov. Vi kan anbefale den rabatterte Bygdepakken som inkluderer både TV-kanaler og bredbåndstjenester. Dersom du ikke har behov for TV-kanaler kan du velge å kun ha abonnement på bredbånd.

Pris for standard tilkobling:

Vi ønsker at så mange som mulig skal ha mulighet til å benytte tjenestene. Derfor tilbyr vi standard tilkobling til en spesielt gunstig pris dersom du bestiller innen bestillingsfristen. (Utbyggingsprosjekter som ikke er dekket med tilskudd/ midler kan ha egne tilkoblingspriser utover det som er standard).

Bestillingsfristen varierer fra område til område. Se eget informasjonsbrev som du mottar pr. brev, telefon, e-post eller SMS.

Standard tilkobling inkluderer:

Bygdepakken - Alle tjenester samlet i en pakke.

Bygdepakken fra Modum Kabel-TV og RingNett gir deg som kunde mulighet til å samle dine tjenester i en og samme pakke til en rabattert pris. Du får et godt utvalg av TV-kanaler, stor bredbåndskapasitet, tilgang til vår strømme- og arkivtjeneste for nettbrett og mobil, samt arkivtjenesten på en HD-dekoder.

Stabilt og kraftig bredbånd - med bredbåndskapasiteter tilpasset ditt behov.

Modum Kabel-TV og RingNett tilbyr forskjellige bredbåndskapasiteter for deg som kun ønsker et abonnement på bredbånd.Våre kunders behov er forskjellig. Noen bruker internett lite og andre bruker internett mye. Mange samtidige brukere har behov for større kapasitet enn få samtidige brukere. Hva nettet brukes til, er også av betydning. Vi hjelper deg med å velge riktig bredbåndskapasitet dersom du ønsker det. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har behov for veiledning i forbindelse med våre bredbåndskapasiteter.

Mesh WiFi - Et profesjonelt trådløst hjemmenett.

Trådløse utfordringer kan oppstå hos alle. Det kan være fornuftig å investere i et profesjonelt trådløst hjemmenett, før problemene oppstår i boligen din. Produsenten AirTies tilbyr et av markedets mest moderne WiFi-systemer, og kan med dette gi et nytt liv til dødsoner i hjemmet. AirTies sørger samtidig for å levere et mer stabilt trådløst hjemmenett fra loft til kjeller. En eller flere aksesspunkter kan settes opp i et nettverk, der de opptrer som én enhet (AirTies Mesh). Dette bidrar til å gi deg bedre dekning i hele boligen.

AirTies Smart Wifi tilbys enkeltvis eller i en pakke bestående av 3 enheter.